Fitxes

didàctiques

Canòlich Music 2022

Des del Canòlich Music sempre hem apostat per la música. L’edició passada vam fer una aposta pels artistes del país en el concert que van oferir dissabte a la tarda. Aquest any, fem un pes més i hem preparat unes fitxes didàctiques dels següents cantants, que sempre han col·laborat amb nosaltres: Ladis Baró, Jordi Botey, Patxi Leiva i Quim Salvat. A aquests artistes s’han unit dos valors emergents, l’Ayla Framis i el Rokyo.

Confiem que aquesta feina que hem preparat us agradi.

Rokyo

Roc Tarruell és Rokyo, un jove compositor d’estil indie-pop que tot i la seva joventut ja s’ha obert camí en el món de la música.
Entre el 2020 i el 2021 va començar a publicar les seves primeres cançons i ara ja ha llançat el seu primer EP “Les històries que mai m’han passat a l’escenari”.

DESCARREGA LA FITXA DIDÀCTICA

Patxi Leiva

Patxi Leiva

Aquest músic cantautor d’Andorra ens vol transmetre energia positiva.
El curs passat va participar en el nostre concert virtual amb el seu èxit Alea jacta est, també és conegut pel gran públic per la seva cançó És Nadal a Andorra.

DESACARREGA LA SEVA FITXA DIDÀCTICA

Jordi Botey

Jordi Botey és un dels cantautors destacats del país.
Cantant vocacional ha demostrat una gran implicació per la música en català que el fan imprescindible en el panorama musical d’Andorra.

DESACARREGA LA SEVA FITXA DIDÀCTICA
Ladis Baró

Ladis Baró

Ladis Baró acaba d’emprendre una carrera en solitari.
Membre dels Old School i des de fa temps componia temes.
Ara estrena en solitari, una nova proposta que s’afegeix al panorama andorrà. Aquest estiu ja ha sonat animant « les nits d’estiu » al nostre país.

DESCARREGA LA SEVA FITXA DIDÀCTICA

Aylakm

Aylakm és el sobrenom de l’Ayla Framis, cantant i compositora Andorrana,
La seva formació musical tant instrumental amb el piano i la guitarra com a la coral de la Massana li han donat la base tècnica per crear la seva apropia música.
Amb les seves cançons vol transmetre les seves idees i manifesta estar influenciada per formacions com The Beatles, Bob Marley o Red Hot Chili Peppers.

DESACARREGA LA SEVA FITXA DIDÀCTICA

Quim Salvat

Un músic que ens fa proposta de música pop-rock de melodies encomanadisses.
Va guanyar el concurs Carles Sabater 2016.

DESACARREGA LA SEVA FITXA DIDÀCTICA