ANDORRA

CONFIA

EN...

Cor de Rock d’Encamp

La música és un eina per créixer com a persones.
Amb aquesta idea pedagògica i musical nasqué fa 9 anys sota la batuta de dos professors de Segona Ensenyança, en Gil Blasi i en Jordi Porta. Aquest cor d’adolescents, divers en orígens i nacionalitats, reflecteix la realitat juvenil del nostre país. Amb la música s’acompleix el somni de cohesionar joves estudiants de realitats socials diferenciades per crear vincles i amistat.

cor rock encamp
Patxi Leiva

Patxi Leiva

Aquest músic cantautor d’Andorra ens vol transmetre energia positiva.
El curs passat va participar en el nostre concert virtual amb el seu èxit Alea jacta est, també és conegut pel gran públic per la seva cançó És Nadal a Andorra.

Sunset dreams

Música autèntica i amb passió
Sunset Dreams són una nova formació musical a Andorra formada per la Mar Capdevila, en veu i cors; la Cristina Masferrer, en piano i cors; i el Xavier Moreno, en guitarra acústica, cors i producció audiovisual. Un trio musical que va néixer en ple confinament que ofereix música melòdica i amb ànima.

Grup de música Sunset Dream
Ladis Baró

Ladis Baró

Ladis Baró acaba d’emprendre una carrera en solitari.
Membre dels Old School i des de fa temps componia temes.
Ara estrena en solitari, una nova proposta que s’afegeix al panorama andorrà. Aquest estiu ja ha sonat animant « les nits d’estiu » al nostre país.

Guillem Tudó

Cantant, músic i saxofonista.
Aquest jove ens proposa reenamorar-nos d’aquella gran música cantada i tocada per orquestres de jazz dels 40 o 50 del segle XX, però que s’han fet universals.

Guillem Tudó
zip de guzman

Zip de Guzmán

Una veu prodigiosa que no us deixarà indiferents.
De formació clàssica, baríton originari de les Filipines i establert a Andorra, Zep de Guzmán arribarà amb la seva potent veu per fer-vos enlairar.

Esbart Laurèdia

Aquesta formació de dansa tradicional és una formació amb molta tradició.
Nasqué l’any 1963 d’un grup de dansaires que formaven part de l’esbart andorrà. Des de llavors conreen la dansa tradicional catalana i la cultura popular. Des del 2008 pren la direcció en Jaume Torra i des de llavors la formació ha maldat per la recuperació de danses tradicionals andorranes i altres expressions del folklore tradicional.

Esbart Lauredia

Quim Salvat

Un músic que ens fa proposta de música pop-rock de melodies encomanadisses.
Va guanyar el concurs Carles Sabater 2016.