GRILEX

No et deixa indiferent

Les lletres del rap sempre són punyents i no et deixen indiferent. Com tampoc no ens deixarà indiferent aquest jove madrileny.

En Guillermo era un jove que gràcies a la música rap va poder fer esclatar i donar sortida a la ràbia, al dolor i a la soledat. “Tots passem moments de dolor, hem sofert la malaltia i també podem sofrir per la malaltia d’algú que estimem. Però la música pot ajudar-nos i donar-nos un respir”. És la seva experiència.
Al principi quan ell rapejava li feia sentir bé allò que deia captivava la gent i l’escoltaven. Però la vida li tenia encara una sorpresa… La trobada amb Jesús.
I com es troba amb Jesús? Segons ell més que una trobada va ser una trompada. “Un encontronazo me desbordó”.

En unas convivencias sentí el desprendimiento de amor que Él tiene por mí. Yo no quería que eso se quedase en una experiencia. Quería hacer algo con eso en mi vida.

Així comença Grilex la seva carrera…ell ja no és el centre del que explica…ell només és un instrument.

L’edició del 2021 va fer vibrar els alumnes de 2n d’ESO a l’auditor Claror de Sant Julià. La connexió amb el públic va ser immediata. La seva sinceritat i la seva història testimoniada amb les cançons van ser espectaculars. Per això el tindrem de nou per als alumnes que aquest curs facin 2n.