Select Page

YOUth CANòlich

SNACK MUSICALS

1. CANTAR AMB EL ❤️: TALLER DE CANT CORAL

RESPONSABLE: Carla Iglesias

És un taller on s’aprendrà i es posarà en pràctica l’art de cantar en grup. L’objectiu final és harmonitzar en grup en un màxim de dues cançons. En aquest taller, Carla Iglesias – una cantant de 16 anys i membre del Cor de Rock d’Andorra – pretén fomentar i exercitar la cohesió de grup i el treball en equip.

2. LA MÚSICA COM A GUIÓ DE VIDA

RESPONSABLE: Ian Moya

La idea del taller és que els alumnes es puguin sentir identificats amb un jove artista del país. En primer lloc, començaré cantant una cançó, perquè fem un primer contacte.
Després, explicaré com vaig començar, que és el què he fet, per on he passat, i on em trobo avui, exposar les meves vivències, referents actuals, etc.
A continuació, motivar-los a què comencin a emprendre els seus somnis.
I finalment, cantar alguna cosa junts.

3. CONNECTA, CONEIX I SIGUIS UNA ESTRELLA AMB L’EXPRESSIÓ MUSICAL!

RESPONSABLE: Alexia Hernandez

En aquest taller, una jove cantant i interprete, Alèxia, ratifica la importància de l’expressió musical. Tant se val el gènere, l’estil, la part del món o la manera de fer-ho, la música és un llenguatge universal i una eina d’expressió. En comptes de separar, la màgia de la música és unir!
Endinsa’t a conèixer nous estils musicals, a compartir el teu i a deixar-te portar per la màgia de la música i l’expressió i les seves emocions.

4. “KANON – DESENKADENANT” – VIOLÍ A PRESÓ

RESPONSABLE: Canòlich Prats

Parlaré sobre la meva experiència donant classes de violí a presó, com a voluntària. Tocaré el violí.
Sobre el projecte creat “Kanon Desenkadenant”, parlarem i tots tocarem el violí també.

5. ZUMBA

RESPONSABLE: Tamara Martos i Mònica Grau

Al taller realitzarem sessions de zumba de 30 minuts en les quals ballarem al ritme de la música canalitzant l’energia de manera positiva. Durant aquestes sessions, podrem gaudir de la música mentre fem exercici físic i ens divertim al mateix temps.

6. HIP-HOP

RESPONSABLE: Patrick Sanches

Coneix la història del hip-hop i viu-la igual que els seus creadors.

7. 1, 2, 3 RESPIRA, 1, 2, 3 PARLA, 1, 2, 3 CANTA

RESPONSABLE: Juli Barrero

És un taller molt bàsic on explicaré les tres principals maneres de respirar i com convertir l’aire en so.
És important que els assistents portin roba còmode i si existeix la possibilitat ens estirarem al terra.
És un taller bàsic per a no iniciats o no débutants en el cant.

8. MÚSICA AMB RISC

RESPONSABLE: Joan Hernández

Com a responsable del programa per a les persones de la Fundació ONCA, compartiré l’experiència de treballar amb la música i amb altres arts de forma transversal amb comunitats en risc d’exclusió social.
Parlarem dels beneficis que tenen en grups amb diversitat funcional, adolescents en rehabilitació comunitària, víctimes de violència de gènere i treball amb la salut mental en general. Música i Art comunitari per a tothom.

9. BASKET BEAT

RESPONSABLE: Josep Maria Aragay Borràs

Un taller de Basket Beat és una activitat de lleure educatiu, corporal i artística on les participants fan música en grup i amb pilotes de bàsquet per a generar un espai on estar juntes de noves maneres.
A través de jocs, dinàmiques i exercicis en grup i amb pilotes de bàsquet farem música i aconseguirem fer treball d’equip.

10. PIRINEU, TERRA DE CULTURA

RESPONSABLE: Ivan Caro

Un taller per conèixer com es vivia al Pirineu fa més de 70 anys i com la música, la dansa i la cultura en general van ser importants per sobreviure i socialitzar.
Un taller per conèixer instruments, melodies i danses del nostre territori. En definitiva, un taller participatiu per estimar el que érem i el que som.
Vens?

11. LA PROJECCIÓ ARTÍSTICA DES DE JOVE SENSE EMBUTS

RESPONSABLE: Rokyo

Has volgut mai escriure una cançó? Doncs aquest és el teu taller. Descobrirem els secrets que amaguen els teus artistes preferits per escriure hits, com estructurar una cançó, com fer una lletra única i emotiva, com evitar els errors més comuns...
Tot a través de diferents jocs que faran el taller més dinàmic i divertit. Com a repte final, ens posarem ben creatius i reescriurem la lletra de la cançó que vosaltres vulgueu.

12. CANTA LA TEVA CANÇÓ: COM ESCRIURE UNA BONA CANÇÓ

RESPONSABLE: Àlex Orona

Un jove artista d’Andorra (Àlex Orona), parla sobre la seva projecció artística des de ben petit, passant pel present i visualitzant futurs projectes sobre els quals es podria trobar.
La xerrada no només va enfocada a gent que vulgui arribar a estar involucrada en el món de les arts escèniques, sinó que el que busca és poder empatitzar entre tots els presents, sobre les “pedres” que ens podem anar trobant els adolescents i les seves dificultats per a arribar on un mateix s’ho proposa, però això sí, dins del marc de les arts escèniques.
Per a acabar el taller, l’Àlex Orona cantarà un cover d’una cançó (Si No Estás) que va publicar a les seves xarxes fa poc.

13. HISTÒRIA DE LA MEVA VIDA

RESPONSABLE: Genis Besolí

De vegades la vida et posa a prova. El Genis ens explicarà com poder sortir endavant.

14. FESTA AL DESERT

RESPONSABLE: Festa al desert

Farem una reflexió conjunta sobre què és la música i com aquesta ens pot ajudar en diferents moments de la nostra vida: moments feliços i moments no tan feliços.
Finalment, farem una cançó amb l’equip fent participar als joves.

15. INTRODUCCIÓ AL BALL DE BASTONS

RESPONSABLE: Jesús Minguez

El ball de bastons és un tipus de dansa popular que, com indica el seu nom, utilitza bastons per realitzar-lo, ja sigui picant-los entre ells o amb el terra, s’aconsegueix una coreografia animada i divertida.

16. PERCUSSIÓ CORPORAL

RESPONSABLE: Núria Llobet

Investigarem sons i maneres de percutir amb el cos. Aprendrem algunes bases i patrons rítmics i sobre aquestes farem una