Select Page

YOUth CANòlich

You Can

CANÒLICH MUSIC 2023. YOUCAN – PROTAGONISME JOVE – DEL 23 AL 25 DE NOVEMBRE. SANT JULIÀ DE LÒRIA. ANDORRA

El binomi Jove-Canòlich Music ha estat present durant les deu edicions anteriors, però, si és possible, volíem fer encara més palès el protagonisme del jovent en aquesta nova edició.

La seva passió, creativitat i compromís enriqueixen allò que fan i contribueixen a una renovació constant allà on participen. I per això el Canòlich Music ha volgut donar suport i propiciar la participació del jovent per afavorir un creixement mutu, involucrant-los en la presa de decisions, donant-los espais per expressar-se i escoltant les seves inquietuds i idees.

Per què creus que el jovent hauria de ser més protagonista en l’organització Canòlich Music?

Doncs perquè són capaços d’aportar una perspectiva fresca i vital mentre aprofundeixen amb energia i entusiasme en la seva fe, en allò que creuen, en la seva dimensió més espiritual. De fet, la seva participació activa i compromesa ha de ser font d’inspiració per a tots.

Aquest protagonisme el podríem extrapolar a altres activitats de la nostra societat en general?

Doncs pensem que sí. El jovent té la capacitat d’aportar noves idees i perspectives allà on participa. Amb la seva creativitat i innovació pot revitalitzar les tradicions i trobar noves formes de comunicar el missatge als altres joves i a la societat en general. 

I quines eines utilitzen?

La seva presència dinàmica i la seva habilitat per fer servir les noves tecnologies de la informació i la comunicació els permeten arribar a un públic més ampli i connectar-se amb altres joves d’arreu.

Res més? No tenen un ingredient secret?

Els joves tenen una gran passió per la justícia social i el servei als altres. Són conscients dels problemes que afecten la humanitat i desitgen contribuir al canvi i millorar la societat. A través de projectes de servei comunitari i activitats de voluntariat, els joves es converteixen en agents de transformació social i encarnen valors fonamentals en les seves accions concretes.

Podries fer una reflexió final sobre la participació dels joves en el Canòlich Music?

Només voldria dir que la participació del jovent no només és important per al seu propi creixement, sinó que també és vital per al futur de la societat. En donar-los oportunitats per liderar, prendre decisions i participar en la presa de responsabilitats, es fomenta el desenvolupament dels dons i dels talents dels joves.

El tema promet. Si voleu comprovar el resultat d’aquesta “col·laboració” us esperem a les diferents activitats del Canòlich Music 2023, del 23 al 25 de novembre.